top of page

OFFICE PROJECT

HQ PROGR3SS

OFFICE

HQ PROGR3SS

kantoor en showroom van aannemersbureau Progr3ss te Corda Campus in een monochrome kleur gelinkt aan de corporate branding van het bedrijf

Vanaf februari 2023 zal Progr3ss een nieuw hoofdkantoor hebben, gelegen op de tweede verdieping van Corda 4. Naast de functie van kantoor inclusief vergaderruimte, is dit kantoor ook een showroom. De gebruikte materialen in het ontwerp zijn afkomstig van producten en handelaars die zowel Progr3ss als Concept Nikèl aanbieden in nieuwe projecten.

Voor het ontwerp van dit kantoor werd er gekeken naar de corporate branding van Progr3ss. De meest opvallende uitkomst van deze studie zijn beide monochrome ruimtes in de kleuren groen en grijs, twee kleuren afkomstig uit de branding van het bedrijf. Van akoestische baffles en 'whiteboards' tot meubilair en schilderwerk werd er gekeken binnen deze kleurtinten. 

Daarnaast werd er ook een programma van eisen opgesteld voor de gebruikers van de ruimte waarna er kasten op maat gemaakt werden: van stalenbakken tot plotpapier en veiligheidsschoenen, de kasten zijn precies voor deze gebruiker ontworpen.

Address:  Corda Campus gebouw 4, Kempische Steenweg 305/305, 3500 Hasselt

Date:      september 2022 - februari 2023

HQ LV9.png
bottom of page