top of page
NAC Aalst
Poolhouse Bonheide render

WHO WE ARE

WORKSPACE
ARCHITECTS

van uniek concept tot realisatie

Concept Nikèl is een jong en dynamisch ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke project van concept tot realisatie. Hierbij wordt elk concept met de grootste precisie, of het nu gaat over een kleine inrichting dan wel een groot project.

Het ontwerpproces is een constante zoektocht naar de verschillende interne en externe factoren die het leven van de gebruiker kunnen beïnvloeden. Concept Nikèl tracht deze op dusdanige wijze te integreren in het ontwerp zodoende er een eenheid ontstaat tussen de inrichting en de gebruiker. Vanaf ontwerp tot realisatie schenken wij de nodige aandacht tot het gebruik van duurzame materialen.

Concept Nikèl laat geen enkele vraag onbeantwoord en anticipeert op elk voorzien of onvoorzien probleem. Door een strikte opvolging van het bouwproject respecteren we het vooropgestelde totaalbudget. Geen verrassingen.

Concept Nikèl is gespecialiseerd in zijn vakdomein en schoolt zich permanent bij. Wij selecteren voor u de juiste werkmethodes en aannemers, denken met u mee en anticiperen op mogelijke problemen, waarbij wij u blijven bijstaan tot en met de realisatie van uw project.

MEET THE TEAM

ANOUK SCHREURS

Anouk begon haar carrière aan de Katholieke Hogeschool Mechelen en studeerde in 2002 af als interieur- en meubelontwerpster. Het jaar daarop behaalde ze een master in Milaan aan het Instituto Europeo di Design waar ze ook stage liep. Ondertussen verzamelde ze zo'n 20 jaar werkervaring, waarvan de laatste zeven jaar als zelfstandige met haar interieurbureau Concept Nikèl samen met Jurgen. Anouk staat ook in bij het bedrijf Progr3ss als Progr3ss Designer voor ontwerpen van zowel interieurs als meubilair op maat.

Anouk Schreurs Concept Nikèl

MEET THE TEAM

Jurgen van Beers Concept Nikèl

JURGEN VAN BEERS

Van jongs af aan was Jurgen geïnteresseerd in bouw en constructie. Als student werkte hij al voor een aannemersbedrijf. Enkele jaren later, in 2002, met een diploma interieur- en meubelontwerp van de Katholieke Hogeschool Mechelen op zak, vertrok Jurgen naar het Instituto Europeo di Design in Milaan om een master te behalen. Zijn meer dan 20 jaar werkervaring bestaat voornamelijk uit conceptontwikkelaar en projectmanager. Samen met Anouk startte hij enkele jaren geleden Concept Nikèl.

Intussen startte hij ook Progr3ss op, waar hij in staat voor projectopvolging. Zijn specialisaties zijn kantoorgebouwen en het bestuderen van detailconstructies.

bottom of page