top of page

RETAIL PROJECT

CARGLASS

RETAIL

HQ CARGLASS HASSELT

een dynamische omgeving met een transparante en robuuste uitstraling met de nodige aandacht voor het welzijn op het werk

Carglass is reeds enkele jaren de trotse eigenaar van het label 'Best Workplaces' en hoort zo bij de beste werkgevers van België. De normen en waarden zijn voor Carglass van groot belang en vormen een belangrijk uitgangspunt voor de indeling van de kantoorruimte; en dynamische omgeving met een transparante en robuuste uitstraling met de nodige aandacht voor het welzijn op het werk!

Zoals elk project kende ook deze ontwikkeling haar unieke uitdagingen. Het inlossen van de verwachtingen, aansturen van zowel de interne- als externe partners rekening houdend met deadlines en vooropgestelde budgetten vraagt een grondige projectcoördinatie. Een coördinatie in het belang van elke bouwpartner, een opdracht naar de hand van Concept Nikèl.

Het resultaat mag er dan ook zijn; geheel volgens de wensen van de bouwheer, binnen de vooropgestelde deadlines en budgetten en met voldoende vrijheden voor het ontwerpteam om hiermee een state of the art HQ van te maken.

Address:  Herkenrodesingel 79, 3500 Hasselt

Date:      2018

bottom of page